2.4 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePolitiekOnafhankelijk raadslid Frank Schaaij sluit zich aan bij Gemeentebelangen Purmerend

Onafhankelijk raadslid Frank Schaaij sluit zich aan bij Gemeentebelangen Purmerend

Purmerend – Per direct sluit het onafhankelijk raadslid Frank Schaaij zich aan bij Gemeentebelangen Purmerend (GBP). Dit betekent een versterking van de gemeenteraadsfractie van GBP die hierdoor groeit van 1 naar 2 zetels.

Dhr. Schaaij was voor de verkiezingen in 2021 actief bij D66 Purmerend. De voormalig nummer drie van D66 zegde een week voor de verkiezingen zijn vertrouwen op in toenmalig D66-wethouder Paul van Meekeren en ging daarna door als onafhankelijk raadslid.

Door de splitsing kreeg Schaaij een vermindering van de spreektijd tot 3 minuut en 20 seconden. Door zich nu bij GBP aan te sluiten is er weer ruimte tot 10 minuten.

Intensief samengewerkt

Het afgelopen half jaar hebben beide fracties intensief samengewerkt op diverse dossiers zoals aanpakken woningnood in Purmerend, meer invloed van inwoners op het beleid, verbeteren verkeersveiligheid en opkomen voor mensen met lage inkomens.

“Door de uitbreiding van de fractie kunnen we ons nog sterker inzetten voor de belangen van Purmerenders”, zegt fractievoorzitter Jordi Albers. De politieke partij Gemeentebelangen Purmerend (GBP) is opgericht in 2019.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
2.4 ° C
3.9 °
0.7 °
77 %
1.3kmh
11 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.