5.5 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Steekincident aan de Anne Franklaan in Purmerend: Getuigen gezocht

Steekincident aan de Anne Franklaan in Purmerend: Getuigen gezocht

Purmerend – Op de avond van dinsdag 2 januari 2024 heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Anne Franklaan in Purmerend. Omstreeks 20.15 uur ontving de politie een melding over deze gebeurtenis.

Het slachtoffer, een minderjarige inwoner uit Purmerend, werd eerder die avond tussen 18.30 uur en 19.30 uur achtervolgd door een groep personen. Tijdens deze achtervolging werd het slachtoffer plotseling gestoken in de rug.

Het slachtoffer wist zich te ontdoen van zijn belagers en schakelde snel de politie in. Na een zoekslag heeft de politie echter geen verdachten meer aangetroffen. Het slachtoffer hoefde geen medische behandeling te ondergaan.

Getuigen gezocht

De politie roept nu de hulp in van getuigen en mensen die meer informatie hebben over het steekincident. Helaas is er geen duidelijk signalement van de verdachten beschikbaar. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Voor diegenen die liever anoniem blijven, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Beeldmateriaal

Daarnaast doet de politie een oproep aan mogelijke getuigen met beeldmateriaal. Personen in de omgeving worden gevraagd om eventuele dashcam- of deurbelcamera-opnamen te uploaden via het meldformulier met vermelding van het zaaknummer 2024001340. De politie hoopt met deze informatie de zaak verder te kunnen onderzoeken en eventuele verdachten te identificeren.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. “Helaas is er geen duidelijk signalement van de verdachten beschikbaar’

    Ik denk dat ik het wel weet, uitgaande van de statistieken.

    “Na een zoekslag heeft de politie echter geen verdachten meer aangetroffen.”

    Waar zochten ze dan naar als er geen duidelijk signalement was?

    De pakkans voor dit tuig is precies 0.0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
79 %
0.9kmh
73 %
di
5 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.