15.8 C
Purmerend
zondag 5 mei 2024
Home112Politie houdt verdachte aan na aanrijding meerdere voertuigen “positieve test voor gebruik...

Politie houdt verdachte aan na aanrijding meerdere voertuigen “positieve test voor gebruik van cannabis en cocaïne”

Purmerend – Gisteravond ontving de politie melding van een aanrijding op de parkeerplaats bij het Leeghwaterbad in Purmerend, waarbij meerdere voertuigen betrokken zouden zijn.

De veroorzaker, waarvan het kenteken bekend was, zou ervandoor zijn gegaan. Ter plaatse stelde de politie een onderzoek in en spraken de andere partijen.

Meerde politievoertuigen zochten in de omgeving naar de gevluchte veroorzaker. Zij troffen hem enkele straten verder in de wijk al rijdend aan. Hij werd aan de kant gezet en direct aangehouden.

Drugstest positief

De verdachte is onderworpen aan zowel een alcohol- als drugstest. Hierbij gaf de drugstest aan dat de verdachte positief testte voor het gebruik van cannabis en cocaïne. Van de verdachte is bloed afgenomen door een arts en de exacte resultaten worden later bekend.

Op basis van de rijvaardigheid van de verdachte en overige feiten en omstandigheden heeft de politie direct het rijbewijs ingevorderd.

Klein wonder

Het is een klein wonder dat er niemand gewond was geraakt, ten tijde van de aanrijding werd het zwembad bezocht door ouders met kinderen. Ook gezien de schade mogen de andere partijen blij zijn dat zij niet gewond zijn geraakt.

Kopfoto: Politie Purmerend



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,908FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
15.8 ° C
17.4 °
14 °
65 %
2.2kmh
28 %
zo
16 °
ma
13 °
di
17 °
wo
15 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.