8.4 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home11222-jarige Purmerender aangehouden na explosie in Amsterdam Noord

22-jarige Purmerender aangehouden na explosie in Amsterdam Noord

Amsterdam – In de nacht van dinsdag op woensdag 28 februari heeft de politie een 22-jarige man uit Purmerend gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een explosie op de Terschellingstraat in Amsterdam Noord.

De Purmerender is ingesloten voor nader onderzoek. De recherche houdt rekening met een conflict in de relationele sfeer en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Foto van de schade aan de betreffende woning in Amsterdam-Noord door Inter Visual Studio – Lorenzo Derksen

Explosie

Rond 0.50 uur kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen van een harde knal op de Terschellingstraat. Uiteindelijk bleek het te gaan om een explosie bij een woning. Gelukkig raakte niemand gewond, maar er is wel schade aan de brievenbus.

Bedreiging

Eerder op de avond waren de bewoners van dit adres verbaal bedreigd. Op basis van deze informatie en verder onderzoek kon de verdachte uiteindelijk worden aangehouden in Purmerend. In de woning heeft de politie ook een doorzoeking uitgevoerd, waarbij verschillende gegevensdragers in beslag zijn genomen.

Foto van de schade aan de betreffende woning in Amsterdam-Noord door Inter Visual Studio – Lorenzo DerksenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
73 %
4kmh
100 %
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.