13.4 C
Purmerend
zaterdag 13 april 2024
HomePurmerendKFC en McDonald's Purmerend op 21 maart vanaf 21:00 uur tijdelijk niet...

KFC en McDonald’s Purmerend op 21 maart vanaf 21:00 uur tijdelijk niet bereikbaar met de auto

Purmerend – Gasten van de fastfoodketens aan de Verzetslaan, die donderdag 21 maart met de auto komen, kunnen op die dag vanaf 21:00 uur het terrein niet meer betreden. Dit zal tot de volgende dag 05:00 uur gelden.

Omdat de werkzaamheden voor het nieuw tankstation zijn afgerond wordt de rijbaan die aansluit op de Verzetslaan verbreedt. Op dinsdag 19 maart wordt de onder- en tussenlaag alvast aangelegd. Op deze dag blijft het terrein aan de Verzetslaan gewoon bereikbaar.

Twee dagen later, op donderdag 21 maart wordt het terrein vanaf 21:00 uur afgesloten. In de opvolgende nacht tot 05:00 wordt er geasfalteerd. De planning is echter nog wel onder voorbehoud van het weer.

“Als u op donderdag 21 maart later dan 21.00 uur arriveert of op vrijdag 22 maart eerder dan 5.00 uur moet vertrekken, moet u uw voertuig ergens anders parkeren”, schrijft de gemeente Purmerend aan de bedrijven en bewoners van de containerwoningen. “Uw woning en/of bedrijf zijn tijdens de afsluiting niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.”

Uiteraard blijven beiden bedrijven wel bereikbaar met de fiets. Hoe de fastfoodketens ermee omgaan is nog onbekend. De redactie heeft bij beide bedrijven vragen neergelegd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
14.4 °
12 °
79 %
1.8kmh
100 %
za
19 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °
wo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.