17.2 C
Purmerend
maandag 8 april 2024
Home112Das pech, drugs weg...

Das pech, drugs weg…

Purmerend – Agenten zagen dit weekend tijdens de nachtdienst een scooterrijder stilstaan in het Leeghwaterpark. Toen ze naar de man toe reden, ging hij er plots vandoor, wat resulteerde in een korte achtervolging.

De man kon worden gecontroleerd. Hij dacht subtiel drugs weg te gooien, maar dit werd gezien. Bij nadere inspectie bleek hij nog meer drugs op zak te hebben: 9 wikkels cocaïne, 2 buisjes vloeibare harddrugs en een brokje hasj.

De man werd aangehouden voor het bezit van harddrugs. Voordat hij in de politieauto plaats mocht nemen, werd er een blaastest afgenomen. De man blies te veel en op het bureau bleek dat hij véél te veel had gedronken. Hij mocht, naast de drugs, ook zijn rijbewijs inleveren.

De man is ingesloten voor verder onderzoek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,867FansLike
2,543VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.2 ° C
18.5 °
15.5 °
72 %
3.1kmh
100 %
ma
17 °
di
13 °
wo
12 °
do
14 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.