10.2 C
Purmerend
donderdag 4 april 2024
HomePurmerendVerkeersdrukte in Purmerend door werkzaamheden aan A7-brug: impact op afvalinzameling

Verkeersdrukte in Purmerend door werkzaamheden aan A7-brug: impact op afvalinzameling

Purmerend – Vanaf 5 april tot september zullen inwoners van Purmerend en omstreken te maken krijgen met verhoogde verkeersdrukte als gevolg van herstelwerkzaamheden aan de brug in de A7. Rijkswaterstaat heeft aangekondigd dat deze werkzaamheden noodzakelijk zijn voor het onderhoud van de infrastructuur.

Als direct gevolg van de verwachte verkeersopstoppingen, waarschuwt de gemeente Purmerend dat vuilniswagens mogelijk vertraging kunnen oplopen.

Inwoners worden verzocht hun afvalbakken voor 6.00 uur ‘s ochtends buiten te zetten, of na 20.00 uur de avond ervoor, om ervoor te zorgen dat de inzameling zo soepel mogelijk verloopt. Hoewel de ophaaldagen niet wijzigen, kunnen de tijdstippen waarop de bakken geleegd worden, variëren.

GFT

De reguliere wekelijkse inzameling van gft-afval, die normaal in april zou hervatten, is momenteel nog niet gestart. De gemeente zal in april beoordelen of en wanneer het mogelijk is om deze service te hervatten. Ook kan het zijn dat de wachttijden voor het ophalen van grofvuil toenemen indien de wegen te druk blijken te zijn.

De milieustraat blijft open volgens de gebruikelijke openingstijden, en inwoners worden aangemoedigd om de afvalkalender te raadplegen voor de meest actuele informatie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,863FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.2 ° C
10.6 °
9.4 °
76 %
7.2kmh
98 %
do
13 °
vr
14 °
za
22 °
zo
17 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.