15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendStap je mee tijdens de Avondvierdaagse Purmerend?

Stap je mee tijdens de Avondvierdaagse Purmerend?

Purmerend  – Trek je wandelschoenen maar aan, want van 17 tot en met 20 juni vindt in Purmerend weer de jaarlijkse Avondvierdaagse plaats! Wandelliefhebbers van alle niveaus kunnen vier dagen lang genieten van prachtige routes door de stad.

De start en finish zijn elke avond bij Partycentrum Concordia op de Koemarkt 45. Je hebt de keuze uit twee afstanden: 5 kilometer of 10 kilometer. Tussen 18.00 en 18.45 uur kun je je startmoment kiezen. Vergeet niet op tijd te zijn, want om 21.00 uur sluit het startlokaal.

Voordeel bij voorinschrijving

Voorinschrijven kan tot en met woensdag 5 juni bij Concordia. De kosten bedragen dan €5,- per persoon. Leden van een erkende wandelsportvereniging krijgen €1,- korting. Betaling kan alleen contant.

Ben je er niet op tijd bij met voorinschrijven? Dan kun je je alsnog op 17 juni aan de start inschrijven. De kosten bedragen dan €6,-. Ook hier kan alleen contant betaald worden.

Gevarieerde routes

De Avondvierdaagse Purmerend voert je elke avond door een ander deel van de stad. Zo ontdek je de mooiste plekjes van Purmerend en wandel je langs interessante bezienswaardigheden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse Purmerend op de website www.avondvierdaagse.nl. Hier vind je onder andere de exacte routes en het programma. Je kunt ook zoeken op “Avondvierdaagse Purmerend” in de agenda van Purmerend.

De Avondvierdaagse Purmerend wordt georganiseerd door wandelsportvereniging Purmerend & Omstreken.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.