15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home112Politie neemt motorscooter en beledigende plaat in beslag bij Purmerender, ook geen...

Politie neemt motorscooter en beledigende plaat in beslag bij Purmerender, ook geen rijbewijs

Purmerend – De afgelopen tijd ontving de politie meerdere meldingen, van zowel burgers als handhavers van de gemeente Purmerend, over een motorscooter met opvallend rijgedrag. Tevens reed de bestuurder regelmatig zonder kentekenplaat of de beledigende plaat zoals te zien op de kopfoto.

“Dat je bovenstaande doet en op andere momenten wel herkend wordt en ook weleens gezien wordt met kloppend kenteken, resulteert erin dat wij wel heel gemakkelijk ons werk kunnen doen”, schrijft de politie Purmerend op social media.

De politie heeft de motorscooter en de beledigende plaat bij de Purmerender opgehaald. Daarnaast bleek hij ook geen rijbewijs te hebben.

De politie waarschuwt dat rijden zonder rijbewijs resulteert dat verzekeringsmaatchappijen, volgens de voorwaarden, alle kosten gaat verhalen bij een ongeval op de bestuurder.

Kopfoto: Politie Basisteam Purmerend



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Ik mag toch hopen dat dit voertuig voor de ogen van de jongeman in kwestie door de shredder is gehaald. Of heeft hij hem alweer terug?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.