18.3 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendMorgen gratis spelen tijdens Buitenspeeldag in De Speelkraam!

Morgen gratis spelen tijdens Buitenspeeldag in De Speelkraam!

Purmerend – Woensdag 12 juni is het Nationale Buitenspeeldag! Terwijl door heel Nederland straten worden afgezet voor spelende kinderen, organiseert Speeltuin De Speelkraam in Purmerend een extra feestelijke dag. Alle kinderen mogen op deze dag helemaal gratis komen spelen!

Aanvankelijk was het plan om de entreeprijs op Buitenspeeldag te halveren naar €1,-. Door een bijdrage van de Gemeente Purmerend kan Speeltuin De Speelkraam nu alle kinderen een gratis speelmiddag aanbieden. 

Het weer

Het weer kan altijd roet in het eten gooien, houd dus voor de zekerheid de website en de facebookpagina van de Speelkraam in de gaten. Maar voor als nog lijkt het een mooie en zonnige dag te gaan worden.

De Speelkraam vind je in het Leeghwaterpark, aan de andere kant van de Kinderboerderij De Ridder.

Spelen tijdens schoolweken

Tijdens het speelseizoen is De Speelkraam normaal gesproken, als de meeste kinderen naar school gaan – dus buiten de officiële schoolvakanties en feestdagen – vier dagen per week open:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11.00-17.00 uur
DonderdagGesloten
Vrijdag11.00-17.00 uur
Zaterdag11.00-17.00 uur
Zondag11.00-17.00 uur

Vanaf 16.30 uur kunnen nieuwe bezoekers niet meer naar binnen – de poort wordt dan alleen nog gebruikt om naar buiten te gaan.

Ook op nationale feestdagen tijdens het speelseizoen (april t/m oktober) kunnen jullie heerlijk komen spelen van 11.00 tot 17.00 uur. 

Tijdens schoolvakanties (april t/m oktober) is de speeltuin 7 dagen per week geopend.

Over de Nationale Buitenspeeldag

De Nationale Buitenspeeldag is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door Jantje Beton. Het doel van de dag is om kinderen te stimuleren om meer buiten te spelen en te laten zien hoe belangrijk spel is voor hun ontwikkeling. Op veel plekken in Nederland worden er op deze dag speciale activiteiten georganiseerd, zoals spelletjes, workshops en voorstellingen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.3 ° C
19.5 °
16 °
65 %
0.9kmh
87 %
wo
17 °
do
20 °
vr
19 °
za
16 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.