25.2 C
Purmerend
woensdag 26 juni 2024
HomePurmerendAutomobilist vlucht met 200 km/u voor politie, agenten trekken hem op A10...

Automobilist vlucht met 200 km/u voor politie, agenten trekken hem op A10 Noord bij Landsmeer uit auto

Amsterdam – De politie heeft beelden vrijgegeven van een wilde achtervolging die op 7 april van dit jaar plaatsvond. De verdachte reed met zijn auto met snelheden van meer dan 200 kilometer richting Amsterdam.

De achtervolging begon op de A12 bij Rotterdam, waar agenten de auto zagen rijden met een veel te hoge snelheid. Toen de bestuurder weigerde te stoppen, ging de politie in de achtervolging.

Foto uit video YouTube

Achtervolging

Al snel werd duidelijk dat de bestuurder geen zin had om zich te laten arresteren. Hij haalde links en rechts andere auto’s in, reed over de vluchtstrook en negeerde stoplichten. Op de beelden is te zien hoe de man met zijn auto door de Coentunnel raast.

Op de A10 Noord bij Landsmeer kwam de wilde rit ten einde. De man stopte plotseling op een puntstuk en agenten trokken hem uit zijn auto. 

De man zit nog steeds vast. Hij wordt verdacht van vier keer poging tot doodslag en gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs is ingevorderd. 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,953FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
25.2 ° C
26.1 °
23 °
65 %
3kmh
1 %
wo
25 °
do
25 °
vr
18 °
za
22 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.