Purmerend

Weekendwerkzaamheden kruising N244-Nieuwe Gouw

Voor de verdubbeling van de N244 realiseert de provincie extra rijstroken op de N244 en worden kruisingen aangepast.

In februari en maart wordt de kruising N244-Nieuwe Gouw aangepast. Het aanpassen van deze kruising kan niet zonder afsluitingen van zijwegen. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, vinden de werkzaamheden aan de kruising in enkele weekenden plaats. De N244 blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Afsluiting Nieuwe Gouw noord (Kwadijk)

In twee weekenden passen we het noordelijk deel van de kruising Nieuwe Gouw-N244 aan. De Nieuwe Gouw noord is in beide weekenden afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer van en naar Kwadijk en Middelie wordt omgeleid met gele omleidingsborden.

Planning afsluiting
Vrijdag 19 februari 20.00 uur t/m maandag 22 februari 05.00 uur
Vrijdag 26 februari 20.00 uur t/m maandag 29 februari 05.00 uur.

Afsluiting Nieuwe Gouw zuid (bedrijventerrein De Koog)

In twee weekenden passen we het zuidelijk deel van de kruising Nieuwe Gouw-N244
aan. De Nieuwe Gouw zuid is in beide weekenden afgesloten voor al het verkeer,  behalve voor hulpdiensten en bussen. Zij kunnen onder begeleiding van verkeersregelaars over de Nieuwe Gouw zuid. Al het andere verkeer volgt de aangegeven omleidingsroutes.

Planning afsluiting
Van vrijdag 4 maart 20.00 uur t/m maandag 7 maart 05.00 uur
Vrijdag 11 maart 20.00 uur t/m maandag 14 maart 05.00 uur.

In het weekend van 4 t/m 7 maart kan het verkeer naar Kwadijk vanaf de A7 op de N244 niet linksaf de Nieuwe Gouw noord inrijden. Het verkeer volgt de omleiding via de N247 en de Klemweg. Verkeer vanuit Kwadijk naar de A7 kan wel via de Nieuwe Gouw de N244 oprijden.

Reserveweekend

Het weekend van vrijdag 18 t/m maandag 21 maart is een reserveweekend voor werkzaamheden aan de Nieuwe Gouw zuid.  Afhankelijk van het weer en andere onvoorziene
omstandigheden, vinden  in dit weekend nog werkzaamheden plaats.

Resultaat

Op de N244 is ter hoogte van de kruising Nieuwe Gouw straks één aparte rijstrook voor linksaf en één voor rechtsaf beschikbaar en twee rijstroken voor rechtdoor. Daarnaast komt op zowel de Nieuwe Gouw zuid (kant Purmerend) en Nieuwe Gouw noord (kant Kwadijk) er een rijstrook bij.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.