PolitiekPurmerend

Zorgen om proces vervanging wethouder.

Purmerend – Fractievoorzitter Arie-Wim Boer van Leefbaar Purmerend maakt zich zorgen om het proces met betrekking tot de vervanging van wethouder Voorbij, dit mede naar aanleiding van de berichtgeving van RegioPurmerend dat de Stadspartij een discutabele rol speelt in dit proces.

Van te voren is al door de Stadspartij een blokkade gezet op een kandidaat uit de D66 fractie. Hoewel vervanging een zaak is van D66, is de invulling een verantwoordelijkheid van de coalitie. Dat een coalitiepartij dit van te voren influistert vind ik zeer kwalijk“, zegt dhr. Boer. De fractievoorzitter van Leefbaar Purmerend wil niet wachten tot de eerstvolgende raadsvergadering om zijn zorgen hierover uit te spreken en zal dit a.s. donderdag tijdens de commissie Samenleving inbrengen. “Ik ben benieuwd naar de mening van de andere fracties“, aldus dhr. Boer.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.