4.5 C
Purmerend
zondag 29 januari 2023
HomePolitiekZorgen om proces vervanging wethouder.

Zorgen om proces vervanging wethouder.

Purmerend – Fractievoorzitter Arie-Wim Boer van Leefbaar Purmerend maakt zich zorgen om het proces met betrekking tot de vervanging van wethouder Voorbij, dit mede naar aanleiding van de berichtgeving van RegioPurmerend dat de Stadspartij een discutabele rol speelt in dit proces.

Van te voren is al door de Stadspartij een blokkade gezet op een kandidaat uit de D66 fractie. Hoewel vervanging een zaak is van D66, is de invulling een verantwoordelijkheid van de coalitie. Dat een coalitiepartij dit van te voren influistert vind ik zeer kwalijk“, zegt dhr. Boer. De fractievoorzitter van Leefbaar Purmerend wil niet wachten tot de eerstvolgende raadsvergadering om zijn zorgen hierover uit te spreken en zal dit a.s. donderdag tijdens de commissie Samenleving inbrengen. “Ik ben benieuwd naar de mening van de andere fracties“, aldus dhr. Boer.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,547VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
2.9 °
86 %
3.8kmh
98 %
zo
7 °
ma
8 °
di
8 °
wo
7 °
do
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.