14.4 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
Home* Edam-VolendamTieners aangehouden wegens drugshandel

Tieners aangehouden wegens drugshandel

Monnickendam, Edam, Volendam – De politie heeft op 29 en 30 maart jl. vier jongens van 15 jaar uit Monnickendam en Edam aangehouden. De vier jongens worden verdacht van bezit in en handel van verdovende middelen in Edam, Volendam en Monnickendam.

Verder worden twee van de vier jongens verdacht van oplichting en worden twee van hen verdacht van het vernielen van een bushok en de JOP (Jongeren Ontmoetings Plaats) in Monnickendam.
Nadat enkele maanden geleden bij de politie informatie was binnen gekomen dat een van de jongeren zich vermoedelijk met strafbare zaken bezig hield, werd een onderzoek ingesteld. Na maanden intensief rechercheren kwam de politie deze jonge verdachten op het spoor. Bij doorzoekingen in hun woningen werden diverse soorten drugs, messen en een imitatie-vuurwapen aangetroffen. De vier jongens zijn na verhoor heengezonden maar blijven verdachten in het onderzoek. De verdachten zijn na heenzenden aan hun ouders overgedragen en een zorgtraject, met diverse hulpverleningsinstanties, is gestart.
De politie sluit niet uit dat meer verdachten in dit onderzoek zullen worden gehoord.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
14.4 ° C
15.1 °
13.9 °
83 %
2.2kmh
100 %
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.