20.1 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
HomePurmerendGrootschalige protestmars aangekondigd

Grootschalige protestmars aangekondigd

Purmerend – Op donderdag 21 april om 18:45 uur is een grootschalige protestmars aangekondigd door de stichting Vrienden van het Beusebos. Afgelopen woensdag heeft de commissie Stedelijke Ontwikkeling en Beheer zich in een meerderheid positief uitgesproken over de visie ontwikkeling van het 17ha grote Beusebos. In dit gebied zal dan een hotel, congrescentrum en een soort indoor pretpark moeten komen. Aankomende donderdag is de raadsvergadering waar er dan een klap op wordt gegeven.

“Dit was nog nooit eerder vertoont, 23 insprekers in de commissie, uniek voor Purmerend. Geschiedenis is geschreven”, zegt Eric Kooijman voorzitter van de Stichting Vrienden van het Beusebos. “Om nog 1 keer onze stem te laten horen voor wat betreft deze visie gaan we op donderdag 21 april een protestmars houden die van het Beusebos, door de binnenstad, naar het stadhuis gaat. Het kan toch niet zo zijn dat een stuk natuur ten grote van de gehele Purmerendse binnenstad verdwijnt voor beton?”

Meer informatie op www.beusebos.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Hoop dat er a.s. donderdag veel mensen gaan meelopen, ben er zeker bij met mijn scootmobiel.
    Want afgelopen jaar kon ik er nog rijden, maar na het plaatsen van de reclamemast heeft de gemeente Purmerend ervoor gezorgd dat minder valide mensen daar niet meer kunnen komen schandalig gewoon. Dus mensen zorg dat jullie er allemaal zijn a.s. donderdagavond om 18.45 uur bij het Beusebos. Laar ze niet alleen staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
20.1 ° C
21.8 °
18.9 °
69 %
4kmh
31 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.