Purmerend

Grootschalige protestmars aangekondigd

Purmerend – Op donderdag 21 april om 18:45 uur is een grootschalige protestmars aangekondigd door de stichting Vrienden van het Beusebos. Afgelopen woensdag heeft de commissie Stedelijke Ontwikkeling en Beheer zich in een meerderheid positief uitgesproken over de visie ontwikkeling van het 17ha grote Beusebos. In dit gebied zal dan een hotel, congrescentrum en een soort indoor pretpark moeten komen. Aankomende donderdag is de raadsvergadering waar er dan een klap op wordt gegeven.

“Dit was nog nooit eerder vertoont, 23 insprekers in de commissie, uniek voor Purmerend. Geschiedenis is geschreven”, zegt Eric Kooijman voorzitter van de Stichting Vrienden van het Beusebos. “Om nog 1 keer onze stem te laten horen voor wat betreft deze visie gaan we op donderdag 21 april een protestmars houden die van het Beusebos, door de binnenstad, naar het stadhuis gaat. Het kan toch niet zo zijn dat een stuk natuur ten grote van de gehele Purmerendse binnenstad verdwijnt voor beton?”

Meer informatie op www.beusebos.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Hoop dat er a.s. donderdag veel mensen gaan meelopen, ben er zeker bij met mijn scootmobiel.
    Want afgelopen jaar kon ik er nog rijden, maar na het plaatsen van de reclamemast heeft de gemeente Purmerend ervoor gezorgd dat minder valide mensen daar niet meer kunnen komen schandalig gewoon. Dus mensen zorg dat jullie er allemaal zijn a.s. donderdagavond om 18.45 uur bij het Beusebos. Laar ze niet alleen staan.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: