PolitiekPurmerend

Mogelijk Arnie Faro nieuwe wethouder D66

Purmerend – Het gonst van de geruchten in de Purmerendse binnenstad dat binnenkort Dhr. Arnie Faro door D66 Purmerend naar voren wordt geschoven als de nieuwe wethouder van D66.

Ook onbevestigde bronnen binnen de coalitie bevestigen dit. Door het plotselinge aftreden van Dhr. Edwin Voorbij in maart dit jaar is deze vacature ontstaan.
Dhr. Faro is een geboren Amsterdammer, 59 jaar, woonachtig in Gorinchem en is daar wethouder geweest van 2010 tot 2015. In zijn tijd als wethouder is Dhr. Faro verantwoordelijk geweest voor de portefeuilles Sociale Zaken, Participatiewet & arbeidsmarktbeleid, Economie, Toerisme & recreatie, Onderwijs en Dienstverlening.

Ook een rondje op Social Media laat deze trend zien. Diverse raadsleden en een wethouder volgen Dhr. Faro sinds gisteren op Twitter en Facebook.

Dhr. Faro runt op dit moment een coachingbureau en biedt samen met een vennoot diensten aan als persoonlijke coaching, team coaching, onderhandeling, mediation en procesbegeleiding.

De partijvoorzitter van D66 Purmerend Dhr. Patrick Blokzijl zegt in een reactie dat hij het nog te vroeg vindt om te reageren.

Foto: D66 Gorinchem


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.