15.6 C
Purmerend
vrijdag 12 juli 2024
Home* OosthuizenLeerlingen leggen krans bij monument

Leerlingen leggen krans bij monument

Oosthuizen – Burgemeester Van Beek en zijn vrouw Joke hebben samen met de leerlingen van groep 8 van basisschool Het Kraaiennest in Oosthuizen een krans gelegd bij het monument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. En hielden vervolgens een minuut stilte.

Voorafgaand aan de kranslegging vertelde burgemeester Van Beek iets over de betekenis van dodenherdenking en het monument. Daarna droegen leerlingen hun zelfgeschreven gedichten voor.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,956FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.6 ° C
16.2 °
15 °
74 %
2.2kmh
100 %
vr
16 °
za
17 °
zo
19 °
ma
24 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.