* WeerEvenementRegionaal

KOUD EN SLECHT OP KONINGSDAG

Komende nacht wisselen bewolking en opklaringen elkaar af en valt er nog steeds neerslag in de vorm van buiige regen, verder landinwaarts als natte sneeuw met een kleine kans op onweer. In het noord- en zuidoosten daalt het kwik tijdens opklaringen tot dicht bij het vriespunt, elders wordt het 3 tot 5 graden. De west- tot noordwestenwind is matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het zuidelijk kustgebied is de wind krachtig tot hard en daar kunnen ook windstoten voorkomen tot 90 km/u. In het noordoosten is de wind zwak westelijkl.

Woensdag overdag is het wisselend bewolkt en vallen er frequent buien, ook daarbij is vooral in het oosten en zuidoosten weer onweer en hagel mogelijk. Tussen de buien door schijnt af en toe de zon. De maxima liggen rond 9 graden. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig. In de loop van de middag wordt het van het noordwesten uit langzaam wat droger en neemt de wind wat af. (Bron: KNMI)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.