GemeentePurmerend

Wederom problemen Melkwegbrug

Purmerend – Vanavond tegen de klok van 18:45 uur had de Melkwegbrug wederom problemen. De slagbomen bleven naar beneden waardoor mensen, ondanks het rode licht en de afsluiting door de slagbomen, er toch onderdoor zijn gegaan. 

Melkwegbrug

Een omstander melde dat het zo’n 20 minuten geduurd heeft alvorens de slagbomen open gingen. “Mogelijk dat het te maken had met de vele boten die doorgang moesten vinden. Ook fietsers en een vader met een kinderwagen negeerde de stoptekens. Sommige gingen zelfs met hun fiets over de boog. Andere zijn via de de brug bij de sluis omgereden.”

Update 5 mei 20:30 uur: nog steeds zijn er problemen met de Melkwegbrug.

Fotos aangeleverd.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.