* Zuidoostbeemster112BeemsterGemeente

Reactie gemeente Beemster op neersteken D66 raadslid Marian Segers

Beemster – Wij zijn ontzettend geschrokken van de berichtgeving waarin melding wordt gemaakt van het neersteken van ons raadslid Marian Segers. Tegelijkertijd zijn we dankbaar en opgelucht dat ze stabiel en buiten levensgevaar is.

In een relatief rustige gemeente als Beemster komt een dergelijke gebeurtenis uiteraard als een schok. Daarom heeft burgemeester Joyce van Beek donderdagmiddag nog een bezoek gebracht aan buurtbewoners aan het Zuiderpad in Zuidoostbeemster, de straat waar het voorval heeft plaatsgevonden, om hen waar mogelijk aan te horen en te steunen.

Vrijdagmorgen zijn college, raadsfracties en aanwezige medewerkers van de gemeente bij elkaar geweest om met elkaar te praten over wat er is gebeurd. Hieraan was behoefte en men kon op deze manier steun bij elkaar vinden.

Om het onderzoek van de politie en hun speurtocht naar de dader niet te verstoren, doen wij verder als gemeente vooralsnog geen verdere mededelingen.

Het onderzoeksteam van de politie roept getuigen op zich te melden via: 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Of vul het online formulier in: www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden.

Foto: Haico Kats

Lees ook: D66 raadslid Marian Segers neergestoken

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.