18 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home* ZuidoostbeemsterReactie gemeente Beemster op neersteken D66 raadslid Marian Segers

Reactie gemeente Beemster op neersteken D66 raadslid Marian Segers

Beemster – Wij zijn ontzettend geschrokken van de berichtgeving waarin melding wordt gemaakt van het neersteken van ons raadslid Marian Segers. Tegelijkertijd zijn we dankbaar en opgelucht dat ze stabiel en buiten levensgevaar is.

In een relatief rustige gemeente als Beemster komt een dergelijke gebeurtenis uiteraard als een schok. Daarom heeft burgemeester Joyce van Beek donderdagmiddag nog een bezoek gebracht aan buurtbewoners aan het Zuiderpad in Zuidoostbeemster, de straat waar het voorval heeft plaatsgevonden, om hen waar mogelijk aan te horen en te steunen.

Vrijdagmorgen zijn college, raadsfracties en aanwezige medewerkers van de gemeente bij elkaar geweest om met elkaar te praten over wat er is gebeurd. Hieraan was behoefte en men kon op deze manier steun bij elkaar vinden.

Om het onderzoek van de politie en hun speurtocht naar de dader niet te verstoren, doen wij verder als gemeente vooralsnog geen verdere mededelingen.

Het onderzoeksteam van de politie roept getuigen op zich te melden via: 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Of vul het online formulier in: www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden.

Foto: Haico Kats

Lees ook: D66 raadslid Marian Segers neergestokenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18 ° C
18.9 °
17.2 °
74 %
4.5kmh
96 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °
za
27 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.