GemeentePurmerend

Gemeentesecretaris Purmerend per direct gestopt

Purmerend – Gemeentesecretaris Marie-Jose Smulders verlaat per direct de gemeente Purmerend.

Gemeentesecretaris Marie­-José Smulders verlaat de gemeente Purmerend. Het college van B&W is mevrouw Smulders zeer erkentelijk voor haar bijdrage aan het realiseren van de ambities voor de stad.

marie-jose-smulders_0In de organisatieontwikkeling om de ambities voor de stad te realiseren is een nieuwe fase aangebroken. De Gemeentesecretaris heeft na een dienstverband van acht jaar aangegeven plaats te willen maken voor een nieuwe generatie, ook om zelf aan een nieuwe uitdaging toe te komen en daar ruimte voor te maken.

In de afgelopen acht jaar heeft Marie-­José Smulders zich voor vele zaken sterk gemaakt.

Hiertoe behoren de focus op buiten, de stad en de regio/MRA; het intern samenwerken; (voor de organisatie) een stip op de horizon te zetten voor de volgende te nemen stap; de samenwerking met Beemster; het in goede banen leiden van de decentralisaties; het omvormen van de gemeentelijke organisatie tot een lenig en wendbare organisatie onder meer door verplatting. Tot slot door digitalisering en actieve participatie van de medezeggenschap.

De organisatie gaat een volgende fase in. Het college beraadt zich over de opvolging van mevr. Smulders. Loco­secretaris de heer Jaspert Verplanke zal met ingang van 25 mei a.s. de taken als gemeentesecretaris voorlopig waarnemen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.