22.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeGemeenteGemeentesecretaris Purmerend per direct gestopt

Gemeentesecretaris Purmerend per direct gestopt

Purmerend – Gemeentesecretaris Marie-Jose Smulders verlaat per direct de gemeente Purmerend.

Gemeentesecretaris Marie­-José Smulders verlaat de gemeente Purmerend. Het college van B&W is mevrouw Smulders zeer erkentelijk voor haar bijdrage aan het realiseren van de ambities voor de stad.

marie-jose-smulders_0In de organisatieontwikkeling om de ambities voor de stad te realiseren is een nieuwe fase aangebroken. De Gemeentesecretaris heeft na een dienstverband van acht jaar aangegeven plaats te willen maken voor een nieuwe generatie, ook om zelf aan een nieuwe uitdaging toe te komen en daar ruimte voor te maken.

In de afgelopen acht jaar heeft Marie-­José Smulders zich voor vele zaken sterk gemaakt.

Hiertoe behoren de focus op buiten, de stad en de regio/MRA; het intern samenwerken; (voor de organisatie) een stip op de horizon te zetten voor de volgende te nemen stap; de samenwerking met Beemster; het in goede banen leiden van de decentralisaties; het omvormen van de gemeentelijke organisatie tot een lenig en wendbare organisatie onder meer door verplatting. Tot slot door digitalisering en actieve participatie van de medezeggenschap.

De organisatie gaat een volgende fase in. Het college beraadt zich over de opvolging van mevr. Smulders. Loco­secretaris de heer Jaspert Verplanke zal met ingang van 25 mei a.s. de taken als gemeentesecretaris voorlopig waarnemen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,947FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
22.3 ° C
23.9 °
19 °
62 %
2.7kmh
47 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
27 °
do
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.