112Purmerend

Man aangehouden na negeren stopteken

Purmerend – Maandagavond heeft de politie een 21-jarige man uit Purmerend aangehouden. De man negeerde een stopteken. Later bleek dat hij ook reed terwijl zijn rijbewijs is ingevorderd.

Rond 21:20 uur zagen agenten de verdachte rijden over de Van Ossweg. Op de Overlanderstraat gaf de politie de man een stopteken ten behoeve van een verkeerscontrole. De agenten dachten dat de man hieraan voldeed, echter gaf hij gas en reed de verkeerde rijbaan op. Even later sprong de verdachte de auto uit en rende weg in de richting van de Haarspitstraat. Een agent rende achter de bestuurder aan. Enkele meters later kon de agent de verdachte aanhouden. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Na een aantal uur mocht de man het bureau weer verlaten.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....