112Purmerend

Honden uit hete auto gehaald

Purmerend – Op donderdagmiddag heeft de politie een geparkeerd staande auto open gemaakt om twee honden eruit te kunnen halen. De auto stond op de Veenweidestraat in Purmerend.

Omstreeks 15.10 uur kreeg de politie melding dat een auto in de zon stond. In de auto zaten twee honden. Ondanks dat de ramen op een klein kiertje stonden, was de temperatuur in het voertuig opgelopen tot 40 graden. Ook was er in de auto geen water voor de dieren aanwezig.

De politie kon een raam verder open schuiven zonder teveel schade aan te richten. De honden zijn vervolgens door personeel van de dierenambulance uit de auto gehaald.

De eigenaar van de auto wordt uitgenodigd voor het afleggen van een verklaring.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.