5.7 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomePolitiekCDA: verbeter voetbalveld aan Mercuriusweg

CDA: verbeter voetbalveld aan Mercuriusweg

Purmerend – Sinds september 2015 is de basisschool De Roos gehuisvest in het schoolgebouw aan de Mercuriusweg. Bij de bewonersbijeenkomst voorafgaand aan de huisvesting van de basisschool is door de wijkbewoners gevraagd om de omliggende groenvoorziening en het trapveldje op te knappen. Vanuit de gemeente is toegezegd dat het voetbalveldje gelijktijdig met de school zou worden opgeknapt.

“Tot op heden is daar nog weinig van terug te zien. Na meldingen uit de buurt heeft de gemeente het terrein onkruidvrij gemaakt en geëgaliseerd. Dit heeft gezorgd voor enige verbetering, maar het voetbalveld blijft een zandvlakte waar niet op te spelen valt.”

Het CDA vindt het belangrijk dat zowel de grote als de kleinere kinderen kunnen spelen in de buurt, zodat zij op een positieve manier hun energie kwijt kunnen. Daarom heeft het CDA vragen gesteld aan het college of het mogelijk is het voetbalveld kwalitatief beter te maken, zodat met name de oudere jeugd in de wijk hier terecht kan.

De gestelde vragen door CDA fractievoorzitter Eveline Tijmstra vindt u hier.

Foto: CDA Purmerend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.7 ° C
7.3 °
4.4 °
74 %
1.8kmh
99 %
wo
9 °
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.