PolitiekPurmerend

CDA: verbeter voetbalveld aan Mercuriusweg

Purmerend – Sinds september 2015 is de basisschool De Roos gehuisvest in het schoolgebouw aan de Mercuriusweg. Bij de bewonersbijeenkomst voorafgaand aan de huisvesting van de basisschool is door de wijkbewoners gevraagd om de omliggende groenvoorziening en het trapveldje op te knappen. Vanuit de gemeente is toegezegd dat het voetbalveldje gelijktijdig met de school zou worden opgeknapt.

“Tot op heden is daar nog weinig van terug te zien. Na meldingen uit de buurt heeft de gemeente het terrein onkruidvrij gemaakt en geëgaliseerd. Dit heeft gezorgd voor enige verbetering, maar het voetbalveld blijft een zandvlakte waar niet op te spelen valt.”

Het CDA vindt het belangrijk dat zowel de grote als de kleinere kinderen kunnen spelen in de buurt, zodat zij op een positieve manier hun energie kwijt kunnen. Daarom heeft het CDA vragen gesteld aan het college of het mogelijk is het voetbalveld kwalitatief beter te maken, zodat met name de oudere jeugd in de wijk hier terecht kan.

De gestelde vragen door CDA fractievoorzitter Eveline Tijmstra vindt u hier.

Foto: CDA Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.