15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
Home* Reuring 2016Beleef Reuring 2016 dit weekend opnieuw

Beleef Reuring 2016 dit weekend opnieuw

Purmerend – Het is inmiddels bijna een maand geleden dat het 15e Reuring Festival weer losbarstte in de marktstad. RTV Purmerend en Reuring werkte nauw samen om de acts vast te leggen en uit te zenden. Reuring Report was daarvan het eerste resultaat: een dagelijks journaal op TV en Facebook waarin je werd bijgepraat over de afgelopen Reuring dag.

Het tweede, Reuring on Demand, is een compilatie van muzikale optredens tijdens het festival. Deze laatste is a.s. weekend om 17:00, 19:00 en 21:00 uur te zien op RTV Purmerend.

Sunday Sun, Broederliefde, The Brahms, HAEVN en Mr. Polska tijdens Reuring Cityslam, maar ook Surinaams Goud, Lowell’s Guards, Alanis Morissette Tribute en Pink Project komen voor in de muziekspecial ‘Reuring on Demand’. Zowel een aantal kampvuurconcerten als de optredens op het grote podium zijn met een meercameraregistratie vastgelegd.

Stefan Hulst, eindredacteur van Reuring on Demand, is blij met resultaat: “Voor iedereen die bepaalde optredens gemist heeft is dit dé manier om het toch nog terug te zien. Maar ook zal het voor veel bezoekers nog eens een herbeleving zijn van wat zij vorige maand live hebben meegemaakt”.

Reuring on Demand wordt a.s. weekend uitgezonden om 17:00, 19:00 en 21:00 uur op RTV Purmerend. Ziggo kanaal 36 en KPN kanaal 336. Kijk voor alle aanbieders op de website van de omroep. Voor wie niet kan wachten staan alle muzikale optredens ook al per dag al online op www.rtvPurmerend.nl en youtube.com/RTVPurmerend.

Kopfoto: Rob Klaucke.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.2 ° C
16.2 °
14.4 °
83 %
3.1kmh
100 %
di
15 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.