* RecreatieRegionaal

Leeghwaterbad: elke middag zomerse activiteiten

Purmerend – Spurd maakt vakantie vieren in Purmerend dit jaar extra aantrekkelijk. Het Spurd-Leeghwaterbad maakt nog voor zondag het stadsstrand op de speelweide meer dan twee keer zo groot. Vanaf die dag tot de start van de ZomerPurVak half augustus zijn er elke middag zomerse activiteiten op de speelweide, op het vergrootte stadsstrand en met kano’s en zeilbootjes op het water bij het Leeghwaterbad. Bezoek aan de speelweide is gratis voor gasten van het Leeghwaterbad.

Vrijdag begint het meer dan verdubbelen van het oppervlak van het tijdens Zomer in het Park! populaire stadsstrand. Kinderen kunnen op het stadsstrand lekker spelen met zand en water en anders genieten van de verwachte zonnige omstandigheden. Spurd-Leeghwaterbad zorgt onder meer voor gratis te gebruiken speelgoed, zwembadjes en vliegers. Een springkussen maakt het speelplezier voor de kinderen nog groter. Watersproeiers op de speelweide zorgen met spetters voor waterpret en als dat nodig is voor enige verkoeling. Een deel van het stadsstrand is ook beschikbaar voor beachsporten als beachvolleybal en beachsoccer.

Het stadsstrand en de zomerse extra activiteiten zijn beschikbaar vanaf zondag 24 juli. De zomerse activiteiten zijn er elke dag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De toegangsprijs van het zwembad is € 4,95 en woensdagmiddag en de hele zaterdag € 4,45. Een volwassene met een kind tot en met drie jaar betaalt € 6,00, woensdagmiddag en zaterdag € 5,50. Met een ZomerZwemAbonnement (ZZA) heeft men tot en met zondag 4 september tijdens openingstijden onbeperkt toegang tot de speelweide en de opengestelde baden. Voor de prijs van € 35,00 is er met het ZZA in de laatste twee weken in augustus ook gratis toegang tot de ZomerPurVak in het Leeghwaterbad.

Foto: Spurd.

Update:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.