* GeschiedenisPurmerend

VHP organiseert verrassingsmiddag

Purmerend – De verrassingsmiddag die de Vereniging Historisch Purmerend (VHP) jaarlijks organiseert wordt dit jaar gehouden op zondag 2 oktober a.s. en bestaat uit een aantal stadswandelingen onder leiding van een gids, die speciaal voor deze middag zijn uitgezet.

De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur en beginnen om 14.00 uur bij Brenda’s Petit Café op de Koemarkt. Waar de wandelingen eindigen blijft een verrassing. Na afloop ontvangen de deelnemers een vragenlijst. De antwoorden op de vragen zijn tijdens de wandelingen te horen en te zien. Voor de winnaars is er een leuke attentie.

De kosten bedragen 5 euro per persoon, incl. twee consumpties. De start is om 14.00 uur. Aanmelden kan vanaf 13.30 uur bij Brenda’s Petit Café, Koemarkt 40.

Lid worden van VHP kan hier: http://www.vereniginghistorischpurmerend.nl

Foto: VHP.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....