20.1 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
Home* PromotieGroots event voor Stichting Wij Allemaal in Villa Clementine

Groots event voor Stichting Wij Allemaal in Villa Clementine

Purmerend – Op zaterdag 5 november zal er een fantastische benefietavond georganiseerd worden in de prachtige Villa Clementine door OOOK Purmerend. Deze avond zal geheel in het teken staan van de Stichting Wij Allemaal, ten einde daar een mooie cheque aan te kunnen doneren.

Dat de avond groots gaat worden, bleek al na de eerste enthousiaste vergadering met een viertal winkels uit de binnenstad van Purmerend. Er komt een avondvullend programma waar vele deelnemers belangeloos aan mee willen doen. De avond staat in het teken van feest. Een chique event, dat is wat OOOK voor ogen heeft. De gasten zullen verwelkomd worden met een prachtig onthaal en mogen daarna zich verliezen in de sfeer van Villa Clementine.

De ambiance van de Villa past volledig bij de avond. Een mooie modeshow waar de collecties gepresenteerd worden door Blinckers, Hugo Boss by Deitmers select, InStyle en Lingerie Delia. Uiteraard blijft het niet bij een modeshow. De avond wordt gepleisterd (zoals ze dat zelf zo mooi verwoorden ) door Drost&Zetzema en verrassende entertainment. Tevens wordt er een veiling georganiseerd voor de Stichting Wij Allemaal, waar werkelijk fantastische items geveild worden. Door de avond heen wordt u verrast met bijzondere ambachten in de prachtige kamers die zich in de Villa bevinden.

De avond zal verzorgd worden met hapjes en drankjes en aan het einde van de avond volgt er een Diva Loterij. De prijzen van deze loterij zijn groot en OOOK is daarom dankbaar dat zoveel ondernemers deze prijzen beschikbaar stellen. Tot slot een lekkere afterparty (23:00 – 24:00) en gaat een ieder na de laatste song met een zeer mooi gevulde goodiebag de deur uit, waar u zeker, met het oog op de feestdagen, wat aan heeft.

En dat allemaal voor Stichting Wij Allemaal. Iedereen heeft in zijn of haar familie wel iemand met de afschuwelijke ziekte Kanker. Het is noodzakelijk dat er een steunpunt is waar slachtoffers en hun dierbare een warme huiskamer kunnen vinden met lotgenoten. Die vindt u in het Inloophuis aan de Burg. D. Kooimanweg 11 waar al vele vrijwilligers werkzaam zijn.

De kaartverkoop zal starten vanaf 5 oktober en kosten € 37,50 per stuk (drankjes en hapjes inclusief van 19:30 – 23:00). Afterparty van 23:00 – 24:00 (drankjes voor eigen rekening).

Mocht u deze avond graag willen bijwonen, kom dan naar 1 van de onderstaande winkels.

Kaartverkoop bij:
Blinckers, Willem Eggertstraat 5a,
InStyle, Breedstraat 29
Lingerie Delia, Dubbele buurt 17
Hugo Boss by Deitmers select, Peperstraat 42

*ivm brandweervoorschriften kunnen er maximaal 200 gasten inschrijven.

Volg OOOK Purmerend op Facebook: https://www.facebook.com/OOOK-Purmerend-353243975065730/

De website van stichting Wij Allemaal: www.wij-allemaal.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
20.1 ° C
21.8 °
18.9 °
69 %
4kmh
31 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.