112Purmerend

Traumahelikopter: Dreumes valt van Roltrap in Eggert Winkelcentrum

Purmerend – Donderdagmiddag 20 oktober werd de lifeliner 2 vanuit Rotterdam opgeroepen voor een medisch noodgeval. Het betrof een call voor een dreumes die in het Eggert Winkelcentrum in Purmerend met wagen en al van de roltrap gleedt.

Halverwege de roltrap werd de wagen met het jongetje opgevangen door een andere bezoeker van het winkelcentrum. Direct na het incident werden moeder en kind opgevangen door personeel van ADAM Brandstore. Na contact met 112 werd er groot opgeschaald omdat de toestand van de baby niet goed kon worden ingeschat. Toen het jongetje even later toch bleek te reageren is de helikopter teruggeroepen. Moeder en kind zijn met een reguliere ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens omstanders mag het jongetje van geluk spreken. Hij zat stevig vast in zijn kinderwagen, waardoor de gevolgen uiteindelijk te overzien zijn.

Foto’s: Haico Kats

img_9474 img_9473 img_9476 img_9477 img_9470

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....