* ZakelijkPurmerend

Etos Burg. Kooimanweg vernieuwd winkel, opent 2 november

Purmerend – Etos aan de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend is flink verbouwd. De vernieuwde winkel opent woensdag 2 november om 11 uur, gelijktijdig met de eveneens verbouwde Albert Heijn. “We vieren de opening samen met klanten”, vertelt winkelmanager Elma Vejsilovski. “We hebben speciale acties en scherpe aanbiedingen. Ook krijgen de eerste 500 klanten gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.”

Etos heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn! De vernieuwde winkel heeft een indeling volgens de allerlaatste Etos look & feel. Het ziet er modern uit en oogt ruimer dan voorheen. Vooral de beauty- en geurenafdeling zal bij klanten meteen opvallen. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips over nieuwe stijlen.

Beauty-evenementen

Op zaterdag 5 november is er in de winkel een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. Dan is er een visagist aanwezig die advies geeft. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken. “In december organiseren we weer zo’n evenement. Op deze beauty-avond staat dan make-up voor de feestdagen centraal. Meer informatie gaan we eerdaags op onze Facebookpagina plaatsen”, aldus Elma Vejsilovski.

Kopfoto: Dirk Brand.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.