13.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* ZakelijkEtos Burg. Kooimanweg vernieuwd winkel, opent 2 november

Etos Burg. Kooimanweg vernieuwd winkel, opent 2 november

Purmerend – Etos aan de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend is flink verbouwd. De vernieuwde winkel opent woensdag 2 november om 11 uur, gelijktijdig met de eveneens verbouwde Albert Heijn. “We vieren de opening samen met klanten”, vertelt winkelmanager Elma Vejsilovski. “We hebben speciale acties en scherpe aanbiedingen. Ook krijgen de eerste 500 klanten gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.”

Etos heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn! De vernieuwde winkel heeft een indeling volgens de allerlaatste Etos look & feel. Het ziet er modern uit en oogt ruimer dan voorheen. Vooral de beauty- en geurenafdeling zal bij klanten meteen opvallen. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips over nieuwe stijlen.

Beauty-evenementen

Op zaterdag 5 november is er in de winkel een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. Dan is er een visagist aanwezig die advies geeft. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken. “In december organiseren we weer zo’n evenement. Op deze beauty-avond staat dan make-up voor de feestdagen centraal. Meer informatie gaan we eerdaags op onze Facebookpagina plaatsen”, aldus Elma Vejsilovski.

Kopfoto: Dirk Brand.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
15.1 °
11.2 °
67 %
3.1kmh
100 %
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.