13.5 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
Home* AdGer van der Gragt: van kiloknallers naar eerlijk stukje vlees.

Ger van der Gragt: van kiloknallers naar eerlijk stukje vlees.

Purmerend – Vandaag is Ger van der Gragt 25 jaar eigen ondernemer in het slagersvak. Dat wordt gevierd met de hele week aanbiedingen in de slagerij in winkelcentrum Overwhere die hij nu bestiert. In de aanbiedingen staat het getal 25 centraal.

Ger begon in 1977 aan zijn slagerscarriere bij zijn vader die hem begon op te leiden in het slagersvak. Van daar uit ging Ger werken bij de Vleeschmeesters, waar hij uiteindelijk 6 zaken draaiende hield. In 1990 waagde Ger de overstap naar het eigen ondernemerschap en begon in de Aldi aan de Wagenweg een slagerij. “Toen zaten we tegenover de groentezaak De Twee Gebroeders. Dat was een geweldige tijd”, geeft Ger aan. Na 7 jaar greep Ger zijn kans om een zaak in Alkmaar, eveneens in de Aldi, die twee keer zo groot was te gaan draaien. Deze zaak heeft Ger 13 jaar gerund, maar hij moest weg omdat de huur werd opgezegd. Hierna ging Ger werken bij slagerij Koeman in winkelcentrum Overwhere waar hij, na 8 maanden in loondienst, de kans kreeg om deze slagerij over te nemen. Hij maakte meteen stappen en ging verder in de filisofie van slager Koeman.

Binnen een jaar behaalde hij het EKO keurmerk en tot op de dag van vandaag is het de enige slagerij in Waterland met dit keurmerk.

De klanten van slagerij Koeman komen uit de wijde omgeving wegens de kwaliteit van het vlees en de zelfgemaakte vleeswaren. “Ik heb zoveel titels gewonnen in vakwedstrijden dat ik de tel een beetje kwijt ben”, geeft Ger lachend aan.

Tot en met zaterdag zijn er grootste aanbiedingen. U vindt slagerij Koeman in Winkelcentrum Overwhere aan het Leeuwerikplein.

Kopfoto: Rob KlauckeSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
13.5 ° C
15 °
11.8 °
78 %
0.6kmh
6 %
ma
23 °
di
25 °
wo
26 °
do
26 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.