8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* ZakelijkFeestelijke opening Albert Heijn XL

Feestelijke opening Albert Heijn XL

Purmerend – Vanochtend op 2 november 2016 even voor 11:00 uur is de verbouwde Albert Heijn XL aan de Burg. D. Kooimanweg feestelijk geopend. De verbouwing heeft 14 dagen geduurd en ging dag en nacht door. Door de verbouwing is dit de meest duurzame winkel van Albert Heijn. Tegelijkertijd werd ook de vernieuwde Etos geopend. Zo’n 100 klanten stonden te wachten tot ze bij de nieuwe AH naar binnen konden.

Sommige omwonenden gaven aan overlast te hebben gehad van de verbouwing vooral in de nachtelijke uren. De aannemer had echter een vergunning tot het nachtelijk werk.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.