13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home112Vernieling en inbraak school

Vernieling en inbraak school

Purmerend – Agenten kregen vrijdagavond rond 23.30 uur een melding dat er een ruit van een school was vernield met meer dan vermoedelijk vuurwerk. Agenten waren snel bij het schoolgebouw aan de Zambezilaan in Purmerend.

De politiemensen zagen vanuit de school drie jongens wegrennen. Na een korte achtervolging kon het drietal worden aangehouden. Het gaat om twee jongens van 14 uit Amsterdam en Purmerend en een 16-jarige jongen uit Purmerend.

Het drietal is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Buiten het schoolgebouw werden diverse waardevolle goederen aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de gestolen spullen en wat daarbij de rol van de jongeren is geweest.

Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.8 ° C
15 °
12.8 °
72 %
1.5kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.