112Purmerend

Vernieling en inbraak school

Purmerend – Agenten kregen vrijdagavond rond 23.30 uur een melding dat er een ruit van een school was vernield met meer dan vermoedelijk vuurwerk. Agenten waren snel bij het schoolgebouw aan de Zambezilaan in Purmerend.

De politiemensen zagen vanuit de school drie jongens wegrennen. Na een korte achtervolging kon het drietal worden aangehouden. Het gaat om twee jongens van 14 uit Amsterdam en Purmerend en een 16-jarige jongen uit Purmerend.

Het drietal is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Buiten het schoolgebouw werden diverse waardevolle goederen aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de gestolen spullen en wat daarbij de rol van de jongeren is geweest.

Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.