112Purmerend

Vernieling en inbraak school

Purmerend – Agenten kregen vrijdagavond rond 23.30 uur een melding dat er een ruit van een school was vernield met meer dan vermoedelijk vuurwerk. Agenten waren snel bij het schoolgebouw aan de Zambezilaan in Purmerend.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De politiemensen zagen vanuit de school drie jongens wegrennen. Na een korte achtervolging kon het drietal worden aangehouden. Het gaat om twee jongens van 14 uit Amsterdam en Purmerend en een 16-jarige jongen uit Purmerend.

Het drietal is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Buiten het schoolgebouw werden diverse waardevolle goederen aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de gestolen spullen en wat daarbij de rol van de jongeren is geweest.

Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by