EvenementPurmerend

Warm onthaal Sinterklaas in wijk Wheermolen

Purmerend – Sinterklaas werd vanmiddag warm onthaald in de wijk Wheermolen. Sinterklaas werd aan het begin van de route welkom geheten door wethouder Eveline Tijmstra die vervolgens plaats mocht nemen in de open bus van Sinterklaas. De gehele optocht duurde zo’n 1 uur en een kwartier.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Langs de route stonden honderden kinderen te wachten om een glimp van Sinterklaas en zijn gevolg van Pieten op te vangen. De route begon aan de flat d’Grote Frank aan de Anne Franklaan en eindigde bij het Wijkplein Where aan de Triton. De optocht was georganiseerd door Wijkkerngroep Wheermolen en werd mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren.

Foto’s: Rob Klaucke

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by