112Purmerend

Drie mannen aangehouden

Purmerend – De politie hield in de nacht van vrijdag 2 december op zaterdag 3 december een drietal mannen aan (twee van 16 en een van 20 jaar, allen uit Zaandam) die in het bezit waren van inbrekerswerktuigen.

De mannen hadden zich eerder opgehouden in een voortuin aan de Zanzibar en zich verdacht gedragen. Agenten troffen in de omgeving het drietal aan in een auto. In de auto lag een hoeveelheid inbrekersgereedschap. De personen voldeden aan het eerder opgegeven signalement. Een politiehond vond nog in de buurt messen en kleding. De goederen en het voertuig zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De mannen zitten vast voor verhoor.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.