8.1 C
Purmerend
woensdag 17 april 2024
Home112Drie mannen aangehouden

Drie mannen aangehouden

Purmerend – De politie hield in de nacht van vrijdag 2 december op zaterdag 3 december een drietal mannen aan (twee van 16 en een van 20 jaar, allen uit Zaandam) die in het bezit waren van inbrekerswerktuigen.

De mannen hadden zich eerder opgehouden in een voortuin aan de Zanzibar en zich verdacht gedragen. Agenten troffen in de omgeving het drietal aan in een auto. In de auto lag een hoeveelheid inbrekersgereedschap. De personen voldeden aan het eerder opgegeven signalement. Een politiehond vond nog in de buurt messen en kleding. De goederen en het voertuig zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De mannen zitten vast voor verhoor.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
8.1 ° C
10.7 °
5.6 °
78 %
5.8kmh
85 %
wo
8 °
do
10 °
vr
10 °
za
9 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.