EvenementPurmerend

Kerst in het Park geopend

Purmerend – Vanmiddag om 16:30 uur opende wethouder Rotgans het evenement Kerst in het Leeghwaterpark. Wethouder Rotgans prees de organisatie en de vrijwilligers dat er weer een mooi evenement in de stad was gerealiseerd. Kerst in het park is vandaag gratis toegankelijk tot 23:00 uur.  

Het terrein staat vol met mooie kramen en er is genoeg gelegenheid tot het nemen van een hapje en een drankje. Tevens zijn er diverse attracties voor de kinderen zoals een ijsbaan en een kleinschalige kermisattractie.

RegioPurmerend zal het gehele weekend aanwezig om u de mooiste plaatjes te laten zien.

Zaterdag 17 december zijn de openingtijden van 16:00 uur tot 23:00 uur en zondag de 18e van 14:00 tot 21:00 uur. Op zondag zal er op het eind een vuurwerkshow worden gegeven.

Foto’s: Haico Kats.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.