112Monnickendam

Monnickendammer vrijgesproken van mishandeling

Monnickendam – Alkmaar – De politierechter in Alkmaar heeft afgelopen week een 42-jarige man uit Monnickendam vrijgesproken van mishandeling van een 77-jarige stadsgenote. De mishandeling zou zijn gepleegd op 20 september in Monnickendam.

De mishandeling zou die dag rond 15:45 uur hebben plaatsgevonden op de Bernhardlaan, naar aanleiding van een conflict tussen beide partijen. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht  naar het politiebureau. Tegen hem werd een dossier opgemaakt. Bij de behandeling van de zaak werd het bewijs onvoldoende geacht, waarna de officier van justitie vrijspraak vroeg. De rechter volgde hierin.

Dit is een rectificatie op onderstaand artikel: http://regiopurmerend.nl/2016/09/21/man-mishandelt-bejaarde-vrouw-monnickendam/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.