9.5 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home112Monnickendammer vrijgesproken van mishandeling

Monnickendammer vrijgesproken van mishandeling

Monnickendam – Alkmaar – De politierechter in Alkmaar heeft afgelopen week een 42-jarige man uit Monnickendam vrijgesproken van mishandeling van een 77-jarige stadsgenote. De mishandeling zou zijn gepleegd op 20 september in Monnickendam.

De mishandeling zou die dag rond 15:45 uur hebben plaatsgevonden op de Bernhardlaan, naar aanleiding van een conflict tussen beide partijen. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht  naar het politiebureau. Tegen hem werd een dossier opgemaakt. Bij de behandeling van de zaak werd het bewijs onvoldoende geacht, waarna de officier van justitie vrijspraak vroeg. De rechter volgde hierin.

Dit is een rectificatie op onderstaand artikel: http://regiopurmerend.nl/2016/09/21/man-mishandelt-bejaarde-vrouw-monnickendam/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
9.5 ° C
10.6 °
8.9 °
76 %
11.6kmh
89 %
zo
11 °
ma
10 °
di
9 °
wo
9 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.