18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
Home112Postbezorger post.nl bedreigd met mes

Postbezorger post.nl bedreigd met mes

Purmerend – In de Suze Groenewegstraat werd woensdag 21 december een medewerker van post.nl bedreigd door een man met een mes. De dader had de intentie om het voertuig van de postmedewerker te stelen.

Door een goede samenwerking van de politie en de ingezette politiehelikopter kon er binnen korte tijd een verdachte in de omgeving van het incident worden aangehouden. De medewerker van Post.nl is erg geschrokken, maar verder gelukkig ongedeerd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.