112Purmerend

Overval geldloper ING Koestraat

Purmerend – Woensdag 21 december rond 10:45 uur komt er een melding binnen van een overval op een geldloper voor de ING-bank in de Koestraat. De twee overvallers hadden het gemunt op de geldkoffer, welke ook is buitgemaakt. De politie rukte direct uit en ook de politiehelikopter was snel ter plaatse.

Voor de overval hebben de twee verdachten op het bankje voor Chinees restaurant Blue Lotus zitten wachten om toe te kunnen slaan. Door ooggetuigen wordt er gesproken over een overval met wapens op de geldloper. Vooralsnog geeft de politie geen verklaring af. Ook hoeveel er is buitgemaakt is nog niet bekend.

Via burgernet worden mensen uit de omgeving gevraagd om uit te kijken naar de twee verdachten:

Purmerend, Koemarkt ivm overval uitkijken twee man, 1 blank, 1 negroide, witte trui met grijze capuchon, bodywarmer, rugzak met print; donker gympen 112. Tweede man blauw pilotenjack mogelijk bontkraag, donkere spijkerbroek.

De verdachten zouden zijn weggevlucht op een scooter. Herkent u deze twee mannen, bel dan direct 112.

Update volgt.

Foto’s: Haico Kats

 

 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.