112Purmerend

Drankrijdster blaast 1295 ug/l

Purmerend – Een 50-jarige vrouw uit De Rijp is zaterdagmiddag rond 16.40 uur aangehouden voor rijden onder invloed. De vrouw werd na een melding aangetroffen in haar auto op een parkeerplaats op de Wagenweg in Purmerend.

Omstanders hadden de politie gebeld. De vrouw stond geparkeerd en lag met haar hoofd tegen het portier aan. De vrouw wilde haar deur en ook haar raam niet open doen voor de agenten. De vrouw besloot zelfs weg te rijden.

Agenten hebben de rit verhinderd door het dienstvoertuig voor het voertuig van de vrouw te zetten. Daarna is de drankrijdster met gepast geweld uit het voertuig gehaald. Op het bureau blies de vrouw maar liefst 1295 ug/l. (bijna zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol). De vrouw is aangehouden en haar rijbewijs is ingenomen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.