16.5 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home112Drankrijdster blaast 1295 ug/l

Drankrijdster blaast 1295 ug/l

Purmerend – Een 50-jarige vrouw uit De Rijp is zaterdagmiddag rond 16.40 uur aangehouden voor rijden onder invloed. De vrouw werd na een melding aangetroffen in haar auto op een parkeerplaats op de Wagenweg in Purmerend.

Omstanders hadden de politie gebeld. De vrouw stond geparkeerd en lag met haar hoofd tegen het portier aan. De vrouw wilde haar deur en ook haar raam niet open doen voor de agenten. De vrouw besloot zelfs weg te rijden.

Agenten hebben de rit verhinderd door het dienstvoertuig voor het voertuig van de vrouw te zetten. Daarna is de drankrijdster met gepast geweld uit het voertuig gehaald. Op het bureau blies de vrouw maar liefst 1295 ug/l. (bijna zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol). De vrouw is aangehouden en haar rijbewijs is ingenomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.5 ° C
17.8 °
14.4 °
71 %
4.9kmh
100 %
zo
16 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.