14.3 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
HomePurmerendBouwplannen Intermaris voor Weidevenne

Bouwplannen Intermaris voor Weidevenne

Purmerend – Woningcorporatie Intermaris start in juli 2017 met de bouw van 67 appartementen in de Weidevenne. Eerder bouwde zij al een tijdelijke appartementencomplex aan de Canberrastraat. Deze kreeg onlangs een definitieve bestemming. Aangesloten op dit gebouw en op het braakliggende deel ertegenover worden nieuwe appartementen gerealiseerd.

Definitieve appartementen

Het huidige appartementencomplex is in 2009 gebouwd met een tijdelijke bestemming. Dit jaar is besloten het gebouw te laten staan. Aangesloten aan dit gebouw bouwt de corporatie een gebouw met nog eens 33 appartementen. Ook jongerencentrum Columbuzz krijgt een ruimte. Hierover voerde Intermaris gesprekken met Clup Welzijn en de gemeente Purmerend, die positief zijn gestemd over de plannen.

Het braakliggende terrein ertegenover heeft ook de bestemming wonen. Hier realiseert Intermaris een gebouw met nog eens 34 appartementen. Projectleider Ingrid Groenendijk-Berkhout: ‘Hiermee voegen we 67 appartementen toe aan de woningmarkt in Purmerend. De planning is om in juli 2017 te starten met de bouw. De bouwtijd is ongeveer 1,5 jaar. De woningen worden rond de oplevering voor verhuur aangeboden via www.woonmatchwaterland.nl.’Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.6 °
12.8 °
79 %
1.3kmh
95 %
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.