* PrimeurPurmerend

Opnames commercial Bol.com op Hoefblad

Purmerend – Op het Hoefblad zijn op dit moment opnames aan de gang voor een commercial van Bol.com. Een dak aan het Hoefblad was geheel onder de sneeuw gespoten. Acteurs gingen met een opblaasbare boot via het dak naar beneden.

De commercial zal omstreeks eind januari 2017 op televisie en social media worden uitgezonden. Omwonenden gaven aan dat zij een brief hadden gehad. “Aangezien u in de directe omgeving woont of werkt van de door ons gebruikte filmset, is er voor u een mogelijkheid dat onze aanwezigheid consequenties met zich meebrengt”, zo staat in de brief.

Later vandaag zullen er nog opnames zijn in de steeg tussen Hoefblad en Lepelblad. De planning is dat rond 17:00 uur alle opnames gemaakt zijn.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.