21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home* PrimeurOpnames commercial Bol.com op Hoefblad

Opnames commercial Bol.com op Hoefblad

Purmerend – Op het Hoefblad zijn op dit moment opnames aan de gang voor een commercial van Bol.com. Een dak aan het Hoefblad was geheel onder de sneeuw gespoten. Acteurs gingen met een opblaasbare boot via het dak naar beneden.

De commercial zal omstreeks eind januari 2017 op televisie en social media worden uitgezonden. Omwonenden gaven aan dat zij een brief hadden gehad. “Aangezien u in de directe omgeving woont of werkt van de door ons gebruikte filmset, is er voor u een mogelijkheid dat onze aanwezigheid consequenties met zich meebrengt”, zo staat in de brief.

Later vandaag zullen er nog opnames zijn in de steeg tussen Hoefblad en Lepelblad. De planning is dat rond 17:00 uur alle opnames gemaakt zijn.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.