* Advertorial* HorecaPurmerend

Warm, gezellig en vooral genieten in de Bodega

Purmerend – De Bodega Food & Drinks aan de Koemarkt is vandaag officieel geopend. Eigenaar Richard Hoogendoorn is zo trots als een pauw. “We waren al twee weken open. Die twee weken hebben we gebruikt om de scherpe kantjes er van af te halen en dat is ons allemaal gelukt.” “Net of je in een huiskamer binnenkomt.”, geeft een bezoeker aan als hij voor het eerst het interieur ziet. 

Het restaurant heeft een typische Zuid-Amerikaanse kaart. Steaks en visgerechten staan prominent op de kaart. Maar ook vegetarische gerechten zijn aanwezig. Richard Hoogendoorn heeft bij Brasa Bar and Kitchen aan de Koemarkt en Midden-Beemster en daarvoor andere etablissementen zijn sporen als Chef-Kok verdiend. “Het werd tijd dat ik mijn eigen zaak ging openen. Mijn medewerkers  en ikzelf zijn er klaar voor. We hebben 60 zitplaatsen. Tijd om keihard te gaan knallen en onze toekomstige gasten in de watten te leggen .”

Tijdens de opening werden er diverse amuses geserveerd. Optekenend: “Tongstrelend dit. Dit moet je echt proberen.”, “Dit smaakt goed.” en “Wauw” waren wat zinnen van bezoekers die voorbij kwamen.

Restaurant de Bodega vindt u aan de Koemarkt 17 te Purmerend. Vanaf medio Februari /Maart zal de Bodega ook lunch gaan serveren.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.