15.9 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
Home* BijzonderFilmopnames INFECTED in het Beusebos

Filmopnames INFECTED in het Beusebos

Purmerend – Met speciaal voor filmopnames bestemde nepwapens zoals pijl en boog, zwaarden en pistolen worden er opnames gedraaid. Een kleine drone op 10 meter hoogte maakt opnames vanuit de lucht. Een zombieachtig figuur wordt door een hoofdrolspeler vakkundig neergeschoten omdat hij de groep overlevenden wilde aanvallen.

De eerste aflevering uit 6 is halverwege, geeft Rutger Auee aan. Rutger is regisseur bij Golden Lotus Entertainment. Een klein mediabedrijf uit Neck, welke door een groep vrienden wordt gerund naast de dagelijkse studie. Een saillant detail is dat de opnames voor het grootste deel gemaakt worden in het Beusebos.

INFECTED speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, 2 jaar nadat een virus de wereld heeft vernietigd. Dit virus heeft ervoor gezorgd dat mensen die geïnfecteerd raken, veranderen in mens-etende Infected. We volgen een kleine groep overlevenden die een kamp hebben opgeslagen en van dag tot dag proberen te overleven. Een aantal overlevenden wil op zoek gaan naar andere groepen en proberen te achterhalen of er een tegengif is voor het virus.

“Op dit moment hebben wij 1 seizoen met 6 afleveringen geschreven die wij zo snel mogelijk willen filmen en online zetten op onze YouTube en FB kanaal. Er staan 6 seizoenen op de planning en we hopen die ook allemaal met succes te kunnen filmen.”, zegt Rutger.

“Kan je nog even vermelden dat wij nog op zoek zijn naar sponsoren doormiddel van geld, apparatuur, materialen enz. Gezamenlijk met de sponsor komen we er wel uit”, vraagt Rutger.

“We zijn altijd bezig met nieuwe projecten met betrekking in de Entertainment-branche en we hopen ooit een goed functionerend bedrijf te worden in de entertainmentwereld. Maar eerst deze serie.”

Ook figuranten zijn welkom om te helpen bij de opnames, zij en eventuele sponsoren kunnen een berichtje sturen naar [email protected].

Volg bedrijf : Facebook en Youtube



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,967FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
15.9 ° C
17.3 °
14.6 °
78 %
0.9kmh
16 %
ma
21 °
di
21 °
wo
20 °
do
24 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.