112Purmerend

Geschreeuw en vernielingen op het Wormerplein

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling van een fiets en een bromfiets op het Wormerplein in Purmerend. De politie Purmerend is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Op donderdagmiddag, omstreeks 18.00 uur vond de vernieling plaats voor de ingang van een winkelcentrum. Een vrouw stond voor de ingang van het winkelcentrum te schreeuwen. Vervolgens liep zij naar een fietsenrek, pakte fietsen en gooide deze tegen de grond. Vervolgens liep zij naar een bromscooter en duwde deze bewust om. Hierdoor ontstond schade aan de voertuigen.

De gewaarschuwde politie kwam snel ter plaatse en kon de vrouw (een 47-jarige vrouw uit Purmerend) aanhouden. Zij werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie is op zoek naar omstanders die het incident hebben gezien. Een getuigenverklaring is gewenst voor het goed af kunnen handelen van deze zaak.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.