11.6 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
Home112Geschreeuw en vernielingen op het Wormerplein

Geschreeuw en vernielingen op het Wormerplein

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling van een fiets en een bromfiets op het Wormerplein in Purmerend. De politie Purmerend is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Op donderdagmiddag, omstreeks 18.00 uur vond de vernieling plaats voor de ingang van een winkelcentrum. Een vrouw stond voor de ingang van het winkelcentrum te schreeuwen. Vervolgens liep zij naar een fietsenrek, pakte fietsen en gooide deze tegen de grond. Vervolgens liep zij naar een bromscooter en duwde deze bewust om. Hierdoor ontstond schade aan de voertuigen.

De gewaarschuwde politie kwam snel ter plaatse en kon de vrouw (een 47-jarige vrouw uit Purmerend) aanhouden. Zij werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie is op zoek naar omstanders die het incident hebben gezien. Een getuigenverklaring is gewenst voor het goed af kunnen handelen van deze zaak.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,905FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
11.6 ° C
12.9 °
9.5 °
61 %
1.8kmh
53 %
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.