* UitgelichtPurmerend

2 weken lang 17 cent korting per liter benzine

Purmerend – Oké, het klinkt misschien een beetje als reclame. En eigenlijk is dat het ook wel. Maar we zijn geen dief van onze eigen portemonnaie toch? En deze actie is te leuk om niet te delen.

Tango heeft een nieuwe vestiging geopend in Purmerend. Tango Wagenweg – tegenover de grote Deen – is sinds donderdag 9 maart 2017 geopend. Het is een onbemand tankstation.

Om de opening te vieren trakteert Tango Purmerend.  Van maandag 20 maart tot en met zondag 2 april krijg je 17 cent korting* op benzine en 15 cent korting* op diesel. Dit kan een besparing opleveren van maar liefst € 8,50 per tank.

* Op basis van de Tango brandstofadviesprijs, zie tango.nl/prijzen.  Deze korting vervangt de huidige korting.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. De actie loopt van 20 maart tot 2 april 😉
    Vandaar waarschijnlijk… – Eline

  2. Hm, de prijzen op tango.nl voor dit station zijn nog niet bijgewerkt. Daar staat nog gewoon de standaard 12 of 14 cent corting.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: