112Purmerend

Getuigen van straatroof gezocht

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die in de nacht van zondag op maandag is gepleegd aan de Bergmolen.

Woensdag is bij de politie aangifte gedaan van straatroof door een vrouw die op de nacht van zondag op maandag 27 maart 2017 werd beroofd van haar tas met inhoud.

De daders zijn twee (jonge) mannen op een scooter. Zij beroofden de vrouw van haar tas toen zij over de Bergmolen liep. Zowel de bestuurder als de passagier had geen helm op en reden weg richting de Paltrokmolen.

Heeft u in de nacht van zondag op maandag iets gezien in de omgeving van de Bergmolen of de Paltrokmolen, dat te maken kan hebben met deze straatroof? Belt u dan svp met de politie in Purmerend, via telnr. 0900-8844.

Zaaknummer: 2017064201

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.