12.1 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomeBeemsterGemeente Beemster opent extra balie burgerzaken in stadhuis Purmerend

Gemeente Beemster opent extra balie burgerzaken in stadhuis Purmerend

Burgemeester Joyce van Beek opende op 4 april 2017 een extra balie burgerzaken voor de gemeente Beemster, op een bijzondere locatie. “We breiden onze dienstverlening naar inwoners uit met een extra balie in het Purmerendse stadhuis. Deze heeft ruimere openingstijden en is daarmee een mooie aanvulling op het bestaande loket in het gemeentehuis in Middenbeemster.”

Het huidige loket burgerzaken in het gemeentehuis in Middenbeemster blijft gewoon open, maar kent beperktere openingstijden dan de balies in het Purmerendse stadhuis. Gezien de bestaande ambtelijke samenwerking tussen beide gemeenten ontstond het idee om de dienstverlening richting Beemsterlingen te vergroten door in het Purmerendse stadhuis een extra balie burgerzaken voor inwoners van Beemster in te richten. Dat werd Balie 8.

“Het geeft inwoners meer ruimte hun gemeentelijke zaken te regelen”, stelt Van Beek. “Daarbij is het Purmerendse stadhuis voor inwoners van Zuidoostbeemster net zo dichtbij als het gemeentehuis in Middenbeemster.” Van Beek ontving als eerste een uittreksel BRP, waarmee Balie 8 officieel in gebruik is genomen als Beemster-loket in Purmerend.

Openingstijden balies
In Beemster kunnen inwoners bij burgerzaken terecht op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en aanvullend op maandag van 13.30 tot 19.00 uur. In Purmerend zijn de balies elke werkdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Balie burgerzaken
Bij de loketten burgerzaken in Beemster en Purmerend kunnen Beemsterlingen – met of zonder afspraak – terecht voor het aanvragen van een paspoort, Nederlandse identiteitskaart, rijbewijs, aangifte verhuizing, verklaring omtrent gedrag en uittreksel BRP. Ook voor naturalisatie of de eerste inschrijving basisregistratie personen kunnen inwoners hier terecht, maar daarvoor moet wel een afspraak worden gemaakt. Dat kan door een belletje naar het Klant Contact Centrum via (0299) 452 452.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11.1 °
72 %
0.9kmh
100 %
wo
11 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.