PurmerendSport

Landelijke Inline-skate wedstrijden Jeugd in Purmerend

Purmerend – Elk zomerseizoen organiseert de KNSB, in diverse plaatsen met een inline-skate baan, wedstrijden voor jeugd onder de naam KNSB Baan Competitie Jeugd. In deze competitie strijdt de jeugd om de podiumplaatsen voor de daguitslag maar ook voor het landelijke eindklassement. 

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Zaterdag 20 mei as zullen diverse inline-skaters uit heel Nederland naar Purmerend afreizen om op de 200 meter wedstrijdpiste diverse wedstrijden te rijden voor deze competitie. Op het programma staan deze dag de 500 meter sprint, en een puntenkoers. Bij de puntenkoers zal er een massastart plaatsvinden, waarbij er na vooraf bepaalde rondes rijders punten kunnen verdien tijdens een tussen- een eindsprint. Degene met de meeste punten wint de wedstrijd.

De 1ste wedstrijden zullen om 10:00 starten en verwacht wordt dat het gehele programma rond 17:00 uur zal zijn afgerond. Aansluitend daarop zal de prijsuitreiking plaats vinden voor de dagwinnaars.

De wedstrijden vinden plaats op de Inlineskate piste van de Pumerring bij de IJs en Inline-skateclub Purmerend. De toegang is gratis en voor iedereen die van schaatsen houdt zeker de moeite waard om een keer te komen bekijken. De Purmerring is gelegen aan het Trimpad 10 in de wijk Wheermolen.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by