22.2 C
Purmerend
zondag 1 oktober 2023
HomePurmerendLandelijke Inline-skate wedstrijden Jeugd in Purmerend

Landelijke Inline-skate wedstrijden Jeugd in Purmerend

Purmerend – Elk zomerseizoen organiseert de KNSB, in diverse plaatsen met een inline-skate baan, wedstrijden voor jeugd onder de naam KNSB Baan Competitie Jeugd. In deze competitie strijdt de jeugd om de podiumplaatsen voor de daguitslag maar ook voor het landelijke eindklassement. 

Zaterdag 20 mei as zullen diverse inline-skaters uit heel Nederland naar Purmerend afreizen om op de 200 meter wedstrijdpiste diverse wedstrijden te rijden voor deze competitie. Op het programma staan deze dag de 500 meter sprint, en een puntenkoers. Bij de puntenkoers zal er een massastart plaatsvinden, waarbij er na vooraf bepaalde rondes rijders punten kunnen verdien tijdens een tussen- een eindsprint. Degene met de meeste punten wint de wedstrijd.

De 1ste wedstrijden zullen om 10:00 starten en verwacht wordt dat het gehele programma rond 17:00 uur zal zijn afgerond. Aansluitend daarop zal de prijsuitreiking plaats vinden voor de dagwinnaars.

De wedstrijden vinden plaats op de Inlineskate piste van de Pumerring bij de IJs en Inline-skateclub Purmerend. De toegang is gratis en voor iedereen die van schaatsen houdt zeker de moeite waard om een keer te komen bekijken. De Purmerring is gelegen aan het Trimpad 10 in de wijk Wheermolen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.2 ° C
25 °
18.9 °
68 %
5.8kmh
95 %
zo
22 °
ma
22 °
di
17 °
wo
17 °
do
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.